dilluns, 16 de juliol del 2012

Nits amb molta màgia

Quan les coses no van bé cal reinventar-se, tornar a començar o fer una mica de màgia. Aquest és el cas del Restaurant Màgic de Molins de Rei (Pintor Carbonell, 13) portat per dues parelles d'amics. Funciona amb el lema "màgia a la taula" i això comprèn màgia en el menjar i en els trucs del màg Albert Camats.

Actualment l'única forma de tenir èxit és buscar la diferenciació, explica Camats. Aquest amant dels trucs ha hagut d'engegar una altra vegada el negoci de la màgia, després d'haver tancat 'La Taverna de l'Albert' també a Molins que es basava en el mateix model de negoci i funcionava molt bé.




Una degustació basada en tot tipus de torrades que es fonen amb formatges forts, suaus o vestides d'embotits o amanides. I després d'això, arriba el torn de l'Albert. Quan els clients van pels postres el màg s'apropa a la taula sense fer-se notar gaire, pregunta s'incomoda i si és rebut amb il·lusió, comença la màgia. L'Albert deleiteix a tots els clients amb un bon número de trucs per tots els gustos.

A més de la màgia després dels  sopars, el restaurant Màgic organitza cada dues setmanes un espectacle de màgia amb altres membres del C.I.M, Cercle Il·lusionisme Molins, i de tant en tant monòlegs, jazz, i festes infantils. 


I és que malgrat l'esclavatge de treballar cada dia al Restaurant comenta Camats, motiu pel qual van tancar 'La Taverna de l'Albert', quan les coses no van bé cal tornar a fer màgia. I ja se sap, només els cansats fan la feina. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada